die jahressuppe

topf_1_622.jpg

it would be desirable that the soup moved also in foreign cultures, to obtain a cross-culture idea of the soup as wide as possible».

Κοντολογίς δεν είναι απλά λίγο κρεμμύδι, σέλινο, καρότα, και χανάκια με μια σταξιά λεμόνι, είναι κάτι πολύ περισσότερο είναι ένα project τέχνης που αναζητά την φιλοσοφική διάσταση των πραγμάτων. Τουλάχιστον αυτή είναι η επιθυμία και η σκέψη των διοργανωτών.

topf_5_114.jpg

Όσοι πιστοί λοιπόν ενδιαφερόμενοι προσέλθετε. Είκοσι μέρες θα μείνει στα μέρη μας η …φλόγα της ευρωπαϊκής σούπας τον ερχόμενο Μάη. Θα μας έρθει από μια μεγάλη κοιτίδα μαγειρικού πολιτισμού, την Ιταλία και θα αναχωρήσει στη συνέχεια για μια σημαντική μητρόπολη των Βαλκανίων το Βουκουρέστι.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ σε pdf

και βέβαια στην ιστοσελίδα της philosophischesreisebuero

 

topf_7_208.jpg

 

 buzz it!

10 σκέψεις σχετικά με το “die jahressuppe

  1. Καλοοοοοοο.
    Και το καλύτερο ότι με τις αραιώσεις (δηλαδή ενδυναμώσεις) «μπαίνει» η ομοιοπαθητική στην κουζίνα. Και ότι ατην τέλική σούπα -που μάλλον δεν θαχει ούτε ένα μόριο ύλης από την αρχική σούπα- θα περιέχεται ολόκληρη η Ευρώπη. Το πιό αραιό, το πιό δυνατό. Τό’πε και ο Hanneman, δόκτορ παρακαλώ του προηγούμενου αιώνα.

  2. @Ηyperus.
    Πολλά δείχνεις να ξέρεις εσύ. Για πες, γιατί κι εγώ χάθηκα στη μετάφραση κι εκείνο το D1 που γίνεται συν τω χρόνω D366 μου δημιούργησε κενό στην κοιλιά!
    Ούτ’ ένα μόριο ύλης λες; Και οι διοργανωτές προβλέπουν …μια φούχτα (συνολικά μόρια ευρωπαϊκού γαστρονομικού πολιτισμού).

  3. Αγαπητέ,
    όταν το στομάχι θέλει στομάχι για να ΄γειάνει τί χρείαν έχουμε μεταφυσικής;
    Πολύ περισσότερο, όταν ένα λαϊκό -άρα και ευτελές πιάτο- περνά απ’ τα κατώγια, στα σαλόνια της υψηλής μαγειρικής (βλ. Λαζάρου αλλά και γνωστοί σεφ του εξωτερικού).
    Αλλά θα μου πεις και το χαβιάρι πριν πιασει τιμή στις γκουρμέ γούλες, ταραμάς ήτανε για τους Ρώσσους μουζίκους.
    Ενδιαφέρεται μήπως η τοπική της πόλης σας για …ζούπεν;

Σχολιάστε