Mε ρεμπού- μπλικα ή με δίχως δηλώνω παρών!

Sonia Tim Gidal My Vilage mbourou

Να ‘μαι κι εγώ! Σύμβουλος δημοτικός, με ρεμπούμπλικα ή με δίχως να δηλώνω παρών!

Ευχαριστώ τον καθένα και την καθεμιά σας προσωπικά για την ιδιαίτερα τιμητική για μένα επιλογή σας να με εκλέξετε σαν εκπρόσωπό σας στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Με γνωρίζετε, σας γνωρίζω, αισθάνομαι ήδη ένα τεράστιο βάρος στο οποίο θα προσπαθήσω όχι από τον Σεπτέμβρη αλλά από αύριο κιόλας να ανταποκριθώ.
Στη διαδρομή μου μέχρι σήμερα δεν χρειάστηκα τη ρεμπούμπλικα του δημοτικού συμβούλου για να δίνω αυτό που μπορώ στην υπόθεση της Μυκόνου. Ούτε και θα μου είναι απαραίτητη όταν, αφού ολοκληρώσω τον χρόνο που θα αποφασίσει η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μυκόνου, θα παραδώσω την έδρα μου στον επόμενο που ακολουθεί.

Γνωρίσατε ως τώρα τον Γιώργο, την Δέσποινα, την Άννα. Κανείς τους δεν ήταν ίδιος με τον άλλο. Ήταν όλοι όμως (συν)πολίτες μας που τους χαρακτήριζε η γεναιότητα. Αυτό, έστω και μέσα στην συχνά απελπιστική μοναξιά που τους επεφύλλαξε η δοσμένη με το σταγωνόμετρο αναγνώριση και της παρουσίας και της αγωνιστικότητας και της γνώσης και της θέλησης και του πάθους που κουβαλούσαν.
Μας δώσατε κάτι παραπάνω αυτή τη φορά. Να ‘στε καλά.
Από τη μεριά μου θα το παλέψω να σταθώ ισάξιος δίπλα στην Άννα Καμμή και όσους προηγήθηκαν.
Χρωστάτε όμως στον τόπο, χρωστάμε όλοι μας, λίγη παραπάνω μεγαλοψυχία. Να μας παρακολουθείτε στενά και να μας βοηθάτε με τις παρατηρήσεις και τις συμβουλές σας. Ακόμα καλύτερα να έρχεστε μαζί μας, δίπλα μας στα δημοτικά συμβούλια και πριν από αυτά, να επεξεργαζόμαστε τα θέματα μαζί. Θα δείτε έτσι, ίσως, ότι είμαστε ομαδικοί παίκτες. Δεν υπήρξαμε ποτέ κλειστή παρεούλα (άλλοι ήταν κλειστοί και σκοτεινοί). Θα δείτε ότι το λέει η περδικούλα μας κι ότι μπορεί να κάνουμε λάθη, αλλά και ποιος δεν κάνει;
Στους συναγωνιστές μου της ΚΕΠΟΜ εύχομαι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ομαδικά, να στηρίζουμε τις επιλογές μας, να συναντιώμαστε ακόμα πιο συχνά, να δυναμώσουμε τις ομάδες δράσης, να συνυπάρχουμε… με τις διαφωνίες και τις συμφωνίες μας, με τις εποικοδομητικές αψιμαχίες μας και κυρίως με τη σταθερή μας βούληση να λειτουργούμε δημοκρατικά.
Το μέλλον είναι ΚΕΠΟΜ και το παρόν επίσης.
Οι τελευταίες εκλογές ακόμα κι αν αυτό δεν αποτυπώθηκε σε ποσοστά, σφραγίστηκαν από την παρουσία της ΚΕΠΟΜ κι από την αναγνώριση των συμπολιτών μας.
Σ’ αυτή την βουβή αναγνώριση καλούμαστε να ανταποκριθούμε, να της δώσουμε φωνή, να την κάνουμε ψήφο εμπιστοσύνης συνειδητή, όχι για να πάρουμε ακόμα μια καρέκλα, αλλά για να ανατρέψουμε τις αραχνιασμένες καρέκλες και να δώσουμε στο νησί την πνοή που του λείπει.

σας ευχαριστώ πολύ
Δημήτρης Ρουσουνέλος

Υ.Γ. Κρατήστε αυτό το e-mail για πάσαν χρήση, μακάρι και κατάχρηση rousounelosd@gmail.com

Σημείωση: Σήμερα ανακοινώθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα
ΕΔΩ: http://protodikeiosyrou.blogspot.gr/2014/05/blog-post_8613.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s