Αυθεντική ρώσικη κουζίνα με ουκρανικές πινελιές κάθε Πέμπτη στη Μύκονο

Έκανε την έκπληξη του φετινού χειμώνα, μας αποκάλυψε πλούσια αισθήματα για τη νέα πατρίδα, την Ελλάδα και τη Μύκονο που την φιλοξενούν 15 χρόνια και για την ελληνική μαγειρική. Αυτή τη μαγειρική την υπηρετεί με πάθος γι αυτό και βρίσκει την ανταπόκριση που της αξίζει από τους Μυκονιάτες.

Η ομάδα της Πικάντικης Γωνιάς, μοσχοβολά ...οικογένεια.
Η ομάδα της Πικάντικης Γωνιάς, μοσχοβολά …οικογένεια.

Η Λουντμίλα Ονουφέρκο, η Λούντα για φίλους και πελάτες της ταβέρνας «Πικάντικη Γωνιά» είχε υποσχεθεί κάτι στον εαυτό της κι έφτασε η ώρα να το κάνει πραγματικότητα. Είναι αποφασισμένη να μας γνωρίσει την κουζίνα της πατρίδας της. Ουκρανή η ίδια, κυρίως ρώσικες οι συνταγές που έμαθε από την μητέρα της στο σπίτι. Αυτές τις συνταγές κι αυτές τις μνήμες, με σπιτική ποιότητα, είναι που θέλει να μοιραστεί με την πελατεία της.
Αποφάσισε λοιπόν κάθε Πέμπτη να προσφέρει μια ποικιλία Ρώσικων πιάτων, κάτι σαν γευσιγνωσία γνωριμίας, όπου όσοι συμμετέχουν θα έχουν μια εμπειρία που θα καλύπτει κάθε φορά, με σχετικές διαφοροποιήσεις κι εναλλαγές, ένα μεγάλο εύρος της ρωσικής και ουκρανική μαγειρικής. Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι το πάθος και η αγάπη της για την ποιοτική εστίαση θα κάνουν πάλι το θαύμα τους.
Εκπληκτική η τιμή γνωριμίας των 12 ευρώ! την οποία προσφέρει η Πικάντικη Γωνιά για το πλήθος και τον πλούτο των συγκεκριμένων γεύσεων.

Γευσιγνωσία γνωριμίας με τη Ρώσικη και Ουκρανέζικη κουζίνα

Πέμπτη 6 Ιουνίου μετά τις 20.00΄

Πικάντικη Γωνιά, δρόμος Χώρας – Πλατύ Γιαλού,
πληροφορίες /κρατήσεις τηλ. 2289027238

Μενού 9 πιάτων – Τιμή γνωριμίας 12 ευρώ

 

ΜΕΝΟΥ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Πράσινη Μπορς, σούπα σπανάκι σερβιρισμένη σε μαύρο καρβελάκι, με αβγό βραστό

Ρώσσικη σαλάτα στην αυθεντική εκδοχή της,

Πατζαροσαλάτα με κόκκινα φασόλια και τουρσί

Σασλίκ, σουβλάκι χοιρινό μαριναρισμένο, με τουρσί κρεμμύδι, σερβιρισμένο με ποικιλία σπιτικών τουρσί από καρότο, μελιτζάνα και λάχανο

Ζάρενα Καρτόπλα, ψιλοκομμένες πατάτες, στο τηγάνι με κρεμμύδι και σκορδάκι.

Πελμένι, χειροποίητο ζυμαρικό (τύπου ραβιόλι) γεμιστό με κιμά και σερβιρισμένο  με γιαούρτι και σκόρδο,

Τσεμπουρέκ, τηγανητό μπουρέκι με λεπτή ζύμη και ζουμερό κιμά

Τερτσούχι, πατατοτηγανήτα με σκόρδο-κρεμύδι

Ναλέσνεκ, είδος κρέπας με σος φράουλας.

Δεν ξέρω για σας, εγώ αύριο μπαρκάρω για Οντέσα, γιατί έχω πεθυμήσει κάτι διαφορετικό, νόστιμο, οικονομικό και με αγάπη φτιαγμένο!

Περισσότερα για την Πικάντικη Γωνιά, τη Λούντα,
την ομάδα της και τις γεύσεις της πατρίδας της κλικ εδώ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s