Σεμινάριο Αμπελοκαλλιέργειας στον ΕΡΟΣ

Με το καλημέρα των πιο σοβαρών αμπελουργικών εργασιών, τώρα δηλαδή που φουσκώνουν τα μάτια στα πρέμνα, ο ΕΡ.Ο.Σ. Μυκονίων αρχίζει τις σεμιναριακές εκδηλώσεις. Αργά, σοβαρά και σταθερά χτίζεται το νέο αμπελουργικό μέλλον της Μυκόνου και αναβιώνεται το παλιό που χάσαμε στο δρόμο.

Ο Δημήτρης ο Γεώργας, ανήκει σε οικογένεια αμπελουργών με παράδοση στα Σπάτα. Κατέχει και το αμπέλι και την οινοποίηση. Είναι από τους βαθείς γνώστες της βιολογικής αμπελουργίας και πρωτοπόρος της βιοδυναμικής εφαρμογής στο αμπέλι. Έχει ξανάλθει στο νησί και μας εντυπωσίασε με την αμεσότητά του. Έχουμε λοιπόν να διδαχθούμε πολλά και είναι αυτή μια καλή αφορμή ακόμα και για κείνους που δεν έχουν αμπέλι αλλά αγαπάνε το κρασί να έλθουν κοντά και να τον απολαύσουν. Όλοι μας έχουμε να διδαχθούμε κυρίως από το παράδειγμά του, τις εμπειρίες του και τον τρόπο που οργάνωσε τη ζωή του ώστε να παραμένει ένας επιστήμονας και δάσκαλος, όπως επίσης κι ένας από τους καλύτερους αμπελουργούς και βραβευμένος οινοποιός στην Αγορά.

About these ads

Ένα Σχόλιο

  1. Για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχει μια περιληπτική αναφορά ΕΔΩ: Σεμινάριο «Εαρινή και καλοκαιρινή φροντίδα του αμπελιού»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Log Out / Αλλαγή )

Google+ photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Log Out / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 62 other followers

Αρέσει σε %d bloggers: