Κάθε θάμα τρίμερο!

Όπως -για μένα τουλάχιστον- ήταν αναμενόμενο, το Πρωτοδικείο επανεξέτασε το θέμα των εκλεγομένων της Μυκόνου κι έτσι η έδρα του συνδυασμού της Επόμενης Μέρας στην Δημοτική Κοινότητα Άνω Μεράς, δίδεται κανονικά στην Ευγενία Χανιώτη, ενώ η Μυκονιάτικη Άνοιξη επανακτά την δική της που για λίγες μέρες εκ παραδρομής είχε καταχωρηθεί στην Κ.Ε.Πο.Μ.

Είχα εκφράσει εδώ: https://karvouna.wordpress.com/2010/12/07/edra_kepom/ τις σοβαρότατες επιφυλάξεις μου, όταν στις 07 12 2010 προέκυψε το θέμα.

Αλλά κυρίως  από τις 09 του Νοέμβρη 2010 είχαμε εξηγήσει γιατί παίρνει την έδρα της Άνω Μεράς η Μυκονιάτικη Άνοιξη βλέπε: https://karvouna.wordpress.com/2010/11/09/efaltirio/

Δεν θα κρίνουμε την απόφαση του Πρωτοδικείου. Έτσι κι αλλιώς ήταν πανταχόθεν διάτρητη και παρμένη -υπό την πίεση του όγκου δουλειάς- κυριολεκτικά στο πόδι. Αλλά τι λειτουργεί στη χώρα μας σωστά για να έχουμε την απαίτηση να λειτουργήσει και η δικαιοσύνη και μάλιστα στο δύσκολο εγχείρημα ερμηνείας του Καλλικράτη;

Τόσο μάλιστα προβληματίζει το γεγονός που έχω την υποψία ότι λίγο να το ψάξουμε μπορεί να το μπουρδουκλώσουμε ερμηνευτικά και να την ξαναπάρουμε την έδρα!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s