Κάθε θάμα τρίμερο!

Όπως -για μένα τουλάχιστον- ήταν αναμενόμενο, το Πρωτοδικείο επανεξέτασε το θέμα των εκλεγομένων της Μυκόνου κι έτσι η έδρα του συνδυασμού της Επόμενης Μέρας στην Δημοτική Κοινότητα Άνω Μεράς, δίδεται κανονικά στην Ευγενία Χανιώτη, ενώ η Μυκονιάτικη Άνοιξη επανακτά την δική της που για λίγες μέρες εκ παραδρομής είχε καταχωρηθεί στην Κ.Ε.Πο.Μ.

Είχα εκφράσει εδώ: https://karvouna.wordpress.com/2010/12/07/edra_kepom/ τις σοβαρότατες επιφυλάξεις μου, όταν στις 07 12 2010 προέκυψε το θέμα.

Αλλά κυρίως  από τις 09 του Νοέμβρη 2010 είχαμε εξηγήσει γιατί παίρνει την έδρα της Άνω Μεράς η Μυκονιάτικη Άνοιξη βλέπε: https://karvouna.wordpress.com/2010/11/09/efaltirio/

Δεν θα κρίνουμε την απόφαση του Πρωτοδικείου. Έτσι κι αλλιώς ήταν πανταχόθεν διάτρητη και παρμένη -υπό την πίεση του όγκου δουλειάς- κυριολεκτικά στο πόδι. Αλλά τι λειτουργεί στη χώρα μας σωστά για να έχουμε την απαίτηση να λειτουργήσει και η δικαιοσύνη και μάλιστα στο δύσκολο εγχείρημα ερμηνείας του Καλλικράτη;

Τόσο μάλιστα προβληματίζει το γεγονός που έχω την υποψία ότι λίγο να το ψάξουμε μπορεί να το μπουρδουκλώσουμε ερμηνευτικά και να την ξαναπάρουμε την έδρα!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s