Γευσιγνωσία μυκονιάτικων κρασιών.

UPDATE!!!  Μια εκδήλωση που πρώτα την ονειρευτήκαμε, ύστερα την οργανώσαμε, για να  την αναβάλλουμε σήμερα για λόγους ανωτέρας βίας. Ευτυχώς ενίοτε και τα χειρότερα βαίνουν καλώς, άρα  χρωστάμε μια γευσιγνωσία, τουλάχιστον.

Τα ταξίδια της Scala Shop Gallery σε επιλεγμένα λιμάνια συνεχίζονται.
Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς στις 14 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 περνάμε σε μια άλλη μορφή τέχνης, εκείνη της οινοποίησης, ή μάλλον για να ακριβολογούμε στην τέχνη της γευσιγνωσίας οίνου.
Ραντεβού μετά το Καρναβάλι, στον χώρο της gallery στο Ματογιάννι, για μια γευσιγνωσία μυκονιάτικων κρασιών. Μια καλή ευκαιρία να δούμε σε τι επίπεδο βρίσκονται σήμερα τα κρασιά μας και να μιλήσουμε για τη βελτίωσή τους.
Καπετάνισσα και συμπότης η Χημικός-οινολόγος Μαίρη Φλεριανού -καλεσμένη του Ερασιτεχνικού Οινοελαιουργικού Συνδέσμου Μυκονίων (ΕΡ.Ο.Σ.).
Κι αποβραδίς -για να μην ξεχνιόμαστε- τα μέλη του ΕΡ.Ο.Σ θα «συνεδριάσουν» κατά πως εκείνοι μόνο ξέρουν, θα πνίξουμε τον πόνο τους, ο ένας στα κρασιά του αλλονού (αυτή τη φορά στα Πλακωτά του Φιλιππή). Πρωτίστως όμως θα ενημερωθούμε από την πρόθυμη Μαίρη Φλεριανού για τα τεχνικά της οινοποίησης κι όσα θα πρεπε να γνωρίζουμε με στόχευση αυτη τη φορά τον γλυκύ οίνο… λιαστά και άλλα τέτοια που ‘χουμε και παράδοση στο νησί.

Ε, ύστερα, ας αρχίσουν οι χοροί κι ας βγούνε στην τάβλα τα μεζεκλίκια!Our next presentation has to do with the mykonian wine testing.

Sunday 14th after the Carnival celebrations the oenologist Mairy Flerianou
will join us in Scala Shop Gallery.

_____________________
48, Matoyianni str.
846 00 MYKONOS, GREECE
T: +30 2289026992
www.scalagallery.gr

4 σκέψεις σχετικά με το “Γευσιγνωσία μυκονιάτικων κρασιών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s