Για την Κουζίνα του Αιγαίου

Εκτακτον παράρτημα που διαλαλούσανε παλιά οι πιτσιρικάδες με τις εφημερίδες υπό μάλης:

Εκδήλωση ενημέρωσης του ΚΕΤΑ Νοτίου Αιγαίου στην Μύκονο την Τρίτη, 13 Μαΐου 2008 και ώρα 17:00, στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων της ΔΕΠΠΑΜ (Περιοχή Ματογιάννι), με θέμα «Ανάδειξη της αιγαιοπελαγίτικης γαστρονομικής παράδοσης, τοπικών προϊόντων και οίνου μέσω του προγράμματος AegeanCuisine».

Ομιλητές:
Αργύρης Καλλιανιώτης, Λευτέρης Λαζάρου, Δημήτρης Ρουσουνέλος

Σημείωση (το δικό μου θέμα):

Αιγαίο: γαστρονομικός προορισμός

Η περίπτωση της Μυκόνου 

 

…και μέχρι νεοτέρας για περάστε από τον κήπο …έχει καλό πράμα ΕΔΩ!

Advertisements

4 thoughts on “Για την Κουζίνα του Αιγαίου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s